Ny uke, nye muligheter

Fikk gjort unna en del ærender før lunsj. Mest utsendelser av diverse, og overføring av noen domenenavn. Trening med John kl. 12. Da jeg kom hjem lå det en CD fra Claus med bilder fra padleturen i oktober. Her er det jeg likte best:

20061030clausbilde.jpg

Gikk straks i gang med å legge ut et galleri til i artikkelen på adrenaline.no, og det er nå publisert.

Etterpå ble det middag i Presteheia, før jeg dro på bassengtrening med KKK. Else og Johannes stilte opp på en morsom økt, men jeg sliter med å få fremoverrulla til. Klarer det noen ganger med flottør, og da er det et stykke igjen til uten… Men, trening trening trening…

Var ganske kake da jeg kom inn under dyna, og tror jeg blir støl imorgen…

Har scannet anmeldelsen fra bladet Padling. Slik så den ut:

20061030anmeldelse.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.