Rolig lørdag

Etter en sen og koselig fredagskveld, fikk jeg en god og lang natt søvn. Deilig. Etter frokost gjorde jeg unna en del ærender.

Hadde fått hele tre hentelapper på posten. Både Bjørneboes samlede verket og siste boka fra Glittertind Forlag hadde kommet. Nå er høstens lesning sikret! Handlet også inn stort til hele helgen.

Etterpå møtte jeg Herman på Spicheren, og vi fikk oss en god økt. Først i klareveggen, og så i bassenget.

Vel oppe i Presteheia har det blitt mye lesing. Blant annet har jeg lest ferdig siste nummer av “Over Alt”. Det handler om skjønnhet. Dessverre plaget av en del trykkleifer og hastverk, men mye interessant stoff. Blant annet en artikkel av min gamle lærer – Harald Olsen. Han er forsåvidt ikke så gammel, men det er et par år siden jeg hadde han nå…. 🙂

Skjønnhet i møte med naturen har jeg alltid vært opptatt av, og det er godt mulig jeg skal se litt nærmere på dette i forbindelse med noen domenenavn…

Nå er det snart middag her oppe i regnet. Det har bøtta ned i hele dag… I kveld er det kyllingvinger, og nok en rolig kveld. Tror det går en forholdsvis ok film på TVNorge. Men, det er mulig jeg tyr til boka i stedet. Har ei bok her med artikler av Arne Garborg. Akkurat nå er jeg inne i en lengre sak om Nietsche. Det er helt klart at Garborg har lest båd ting han ar skrevet og om han. Spennende.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.