Storm på Lindesnes fyr

I dag har jeg opplevd restene av en storm på Lindesnes fyr. Det var nok ikke storm da jeg kom ditt rett rundt 13, men hadde vært vind på storm styrke om morgenen. Friske bølger – padling fristet ikke. Derimot tok jeg massevis av bilder… Her er et par eksempler:

20061027storm.jpg

20061027lindesnesfyrpano.jpg

Ellers har jeg vært på Prestgården i Vigmostad for å slappe av litt. Her var det mulighet for å slipe, og det gjorde jeg hele torsdag og litt fredag morgen. Gjorde veldig godt. Herlig å se så stor forsjkell på så kort tid. Også er det herlig å se at hele prosjektet skrider frem også. Rolf og Inger Marie har gjort en kjempeinnsats der borte! Her er et bilde av prestegården slik den så ut i dag tidlig:

20061027veigmostadpano.jpg

Driver nå og setter sammen panoramaene fra turen til fyret. Det tar en del tid, men er absolutt verdt det. Etterpå blir det pizza i Presteheia, og forhåpentligvis en ganske rolig kveld. Jeg har ingen planer for helgen, men er åpen for forslag… Så da kan vel det meste skje…

Glemt: Sjekket forresten www.e25.no, og det er nå operativt. Fikk en god idé på vei ut til fyret i dag, og skal sette den ut i verden til uka! 🙂 Jeg gir meg nemlig ikke….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.