Makrofoto

Begynte dagen med å registrere kursdeltagere hos NPF. Har en hel bunke her… Så ble det sol noen minutter, og jeg kastet kameraet på ryggen og løp ut. Makro er vanskelig. Krever mye lys og stø hånd. Her er fire av de som kunne brukes (dvs. alle….):

20061024rose.jpg

20061024blad.jpg

20061024blomst.jpg

20061024rose2.jpg

Får vel gå tilbake til kursregistreringer igjen, men bare skrive litt om kvelden i går.

Klatringen på Spicheren var nemlig usedvanlig kul. Krangler nå med flere ruter på 7-. De er nok neppe mer enn harde 6’ere der jeg er i ruta, men det er utrolig deilig med følelsen av å forstå tankegangen til de som har skrudd. Blir helt rusa! Deretter var det rullekurs med KKK. Av de som møtte opp klarte 3 av 4 rulla i løpet av kvelden! Sånt er skikkelig gøy!

Senere: Nå har jeg lagt inn absolutt alle elever jeg har hatt, men så fikk jeg tilsendt noen gamle lister. Så da har jeg 7 til å legge inn. Men, det er helt greit. Har vi lovt de våttkort, så har vi lovt de…

Har også gjort litt andre småting i ettermiddag, men ikke fått pakket noe enda. Skal padle helt vest i fylket vårt i morgen, og må både pakke og planlegge litt. Tror ikke jeg velger meg så stor en fjord. Skal være på Vigmostad til 17, og ser for meg at jeg ikke kommer fra Kristiansand grytidlig. Det er tungt å stå opp i mørket om dagen. Men, nå kommer det jo sommertid fra søndag. Det skal egentlig bli godt!

Fikk en hyggelig e-post fra Børli-selskapet. Har lenge ønsket å publisere en artikkel av Børli, og har vært på jakt etter hvem som sitter med rettighetene. Nå har jeg fått rett kontaktperson, så er det bare å vente i spenning!

Sent: Lagde kylligsalat i Presteheia før vi dro på åpent foredrag om kosthold på HiA. Det var Idrettskretsen som hadde dratt i gang, men det var ikke så mye å skryte av. Herman og Ingunn gikk etter 17 minutter. Jeg holdt ut, men kunne nok brukt den tiden bedre… Foredraget Vegard Nilsen holder om livsstilsendring er MYE bedre! Også mye mer praktisk anlagt.

Etterpå ble det litt mer webbing, og nå er jeg HELT ferdig med kursregistrering.

Liturgisk aftenbønn som vanlig. Drar til Vigmostad i morgen, men tror ikke det blir mye padling. Skal heller gjøre litt forefallende ting her – slik at jeg kan være mer fokusert til uka. Her må ting systematiseres litt. Planla litt på oversiktskartet i stua, og tror at alle fjorden i vest kan gjøres unna på 11 dager. Antagelig vil jeg være ganske greit i mål med det til nyttår. Så kan jeg kose meg langs kysten resten av tiden frem til deadline.

Men, nå er det soving!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.