Ny sak ferdig!

I formiddag gjorde jeg ferdig saken fra juni: «Fra Kristiansand til Mandal«. Denne er nå publisert på adrenaline.no. Her er det tilsammen 125 bilder og 6 panoramer i galleriene! Dessuten har jeg lagt ut en god del fine waypoints for de som er interessert i det.

Ellers har Eyvind vært innom en tur, og jeg har levert bilag for siste 3 mnd til Leif. Ingunn og jeg var nedom i byen for å blokke forlovelsesringen hennes. Den var litt snau, men kom plutselig av på lørdeag – før klatrekonkurransen.

Har også fått e-post fra Hugin & Munin. Har sendt de en del tips i det siste, men ingen er brukt. Nå ble jeg advart mot at ett av de kommer i morgendagens avis. Det kan bli ganske spennende – og moro! 🙂

Etter middag blir det nå en klatreøkt på Spicheren. Så skal jeg ha rullekurs for 4 medlemmer av KKK i bassenget i Vågsbygd. Tror det blir en morsom økt, med mye vann og latter.

Tror kanskje jeg ser meg fornøyd med publiseringen for en liten stund da. Av de store tingene som er igjen – er selvfølgelig årets langtur fra hytta til Kristiansand. Her har jeg masse fine bilder – også fra Thomas. Det blir knakende fine gallerier! 🙂 Men, i morgen tror jeg det blir mest forefallende ting, og pakking. Drar vestover for å padle onsdag morgen. Satser på gode padleøkter både onsdag og fredag. Torsdag bruker jeg på Prestegården i Vigmostad. De trenger litt bæring, og det elsker jeg jo!

På denne turen tror jeg at artikkelen til Tom Martin kunne gjort seg. La den ut på søndag, men har ikke fått lest den enda. Den ligger på www.keltiskfromhet.no.

Leste ut boka til Jan Terje i går kveld, mens både Start og Brann tapte. Her er det utrolig mye bra, og jeg håper virkelig at boka hans kan selge godt! Den mannen har forstått en del – alternativt: Vi er bare veldig enige om hva som er riktig perspektiv på verden… Han er syklosof, og jeg er padlosof. Det er ganske likt… Har oppdatert boklisten på www.boker.drypp.no.

Det får være dagens dont!

Ups: Her er resultater fra lørdagens klatrekonkurranse.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny sak ferdig!

 1. Rune sier:

  Bare småpirk, men byfjorden utenfor Mandal heter Mannefjorden og ikke Mandalsfjorden som du har skrevet i artikkelen:-)
  Ellers må jeg skryte av sidene dine. Får se om jeg kan bidra med noe mer en annen gang.
  Hadde en fin 2-dagerstur til Gaukhei som kanskje kunne passe?
  Mvh RuneB

 2. Lars sier:

  Takk for det Rune!
  Artikkelen er nå rettet opp – rett skal være rett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.