Rolig dag – TV-aksjonen

Rolig formiddag, etter hektisk virksomhet i klatreveggen i går. Både Ingunn og jeg gjorde det bra, men det var få i våre klasser… Kom aldri skikkelig i gang med publisering i dag, og har i stedet lest ferdig en bok om Frans av Assisi. Så ringte de fra kirka, og lurte på om jeg ville være bøssebærer for “Leger uten grenser”.

Det ville jeg jo, så dermed har jeg gått omkring på Lund en drøy time. Veldig spennende egentlig. Mange sitter klar med pengene, og ser på TV. Andre er fanget i oppussingshelvete, og sparer hver krone. Det er heller ingen som helst sammenheng mellom dyre bilder og at man gir mye. I det hele tatt er det en spennende sosial greie å gå rundt sånn. Dette skal jeg helt klart prioritere neste år!

Antagelig blir det litt mer klatring i ettermiddag, det hadde jo tross alt kommet mange nye ruter på Spicheren. Deretter blir det nok ganske rolig. Cupfinalen mellom Brann – Rosenborg er jo i kveld, selv om det interesserer meg svært lite. Likevel ser jeg vel for meg at den kommer til å stå på. Mulig jeg heller prøver å lese ut boka til Jan Terje. Han er kommet til USA nå, og er så absolutt på vei hjem.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.