Mer publisering og klatring

I går ble jeg ferdig med artikkelen “Vågsbygdskogen rundt” som jeg gjorde i kano sammen med Øivinn tidligere i uka. Deretter gikk jeg rett på en flott tur Eyvind og jeg hadde 9.-11. juni i år. Der var det nesten 300 bilder å velge mellom, og mange gode minner. Blant annet dette fra minnevarden ved Ryvingen fyr:

20061021ryvingen.jpg

Endte til slutt opp med å lage to gallerier – skille ut bildene fra Ryvingen fyr. Til sammen ble det ca 125 bilder og 6 flotte panoramaer. En del av disse kan helt klart brukes i boka jeg jobber med sammen med VAF. I dag tidlig har jeg gått igjennom tracket, og skrevet opp en del av waypointene. Så er det selve padlehistorien igjen. Det rekker jeg ikke i dag, fordi nå er det klatrekonkurranse på Spicheren om en times tid. Jeg er jo ikke noe konkurransemenneske, men det er mange nye ruter og koselige mennesker der. Så da tar jeg en tur, og roer ned litt med boblebad og badstu etterpå tenker jeg.

I kveld prøver Ingunn å ordne et besøk, men jeg er ikke helt sikker på hvordan det går. Blir uansett ganske rolig – i alle fall ikke mer “jobb”. Har boka til Jan Terje på nattbordet der oppe, så det blir uansett ikke kjedelig. Han skriver altså utrolig godt! Fikk noen e-poster av han i går, og det var veldig hyggelig!

Glemte nesten at det også har blitt en del oppdateringer på www.keltiskfromhet.no. Tom Martin ()som var en kort tur innom i går også) har levert en diger artikkel om ignatiansk og keltisk tro og tanke. Mecky sendte over to nye helgenportretter, bl.a. Hilda. Alt dette er nå på plass. Blir spennende å sjekke statistikken senere, tror det er en del besøk her… *sjekke* Nei, det er dalende trafikk. Men, det er morsomt å se på linkene til siden. Både Korsvei og Hanne Krogh har linker inn til siden, ved siden av Aidan & Hilda i England og Startsiden. Til sammen har disse 4 generert over 200 besøk! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.