Etiske prioriteringer

En kan til tider føle at prioriteringene innenfor DNK kan være ganske rare, og derfor var det en lettelse å se sitatet fra avtroppende biskop Øystein Larsen i Sør-Hålogaland i dagens VL:

«For meg er forvaltning av skaperverket, miljøvern og hvordan vi forholder oss til penger og rikdom, mye større og viktigere etiske spørsmål enn sex og samliv.»


De siste ukene har det også vært mye skriving rundt at diverse biskoper støtter sivil ulydighet mot utbygging av gasskraft. Dette synes jeg er utrolig bra, og har allerede sagt at jeg er med i lenkegjengen som kommer fra kirken. En samling av naturvernorganisasjoner og den norske kirke i lenkegjengen hadde helt klart gjort inntrykk. Jeg kjenner jeg blir helt varm om hjertet når kirken og naturvernerne finner hverandre så godt som i denne saken.

Skaperverket er verdt å kjempe for!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.