Den store publiseringsdagen

I dag skulle det publiseres. Gikk rett i gang med boka til Voilaas, og den ligger nå på adrenaline.no. Det blir nok ikke siste publiseringen i dag. Kroppen er ganske mør etter mye fysisk, særlig mandag og tirsdag. Litt klatring i går gjorde nok ikke så mye fra eller til – det var mest sosialt.

Etter lunsj publiserte jeg turen jeg hadde med min onkel på mandag. En kalte jeg «En stille oktoberdag«. I galleriet er det 28 fete bilder med blikkstille hav. Var skikkelig inspirert, og gikk i gang med artikkelen fra padling gjennom hele Vågsbygd-skogen i singel kano. Er nå ferdig med billedgalleriet. Har også laget ferdig et kart som beskriver ruta, men selve teksten får vente til i morgen.

Dessuten er det på vei en del utstyr fra en produsent – en avtale jeg har jobbet med siden slutten av august. Det er moro! Har også fått et tilbud jeg for tiden vurderer, men må se litt over finansene.

Skal jo ikke bare investere i sånt heller. Har bestilt Bjørneboes samlede fra haugenbok i dag, og kjøpte 6 bind med Essays hos Øystein. Så denne vinteren blir det en del av han – en svært fargerik person…

Nå skal det jogges, før det blir en stille middag i Presteheia. Satser på å få ut minst en sak til i morgen – helst to. Har jo både sommerferieturen igjen, en tur fra kristiansand til Mandal og et par klatreturer som ligger på vent. Skulle egentlig sendt bilder til Claus i dag også, men ser at konvolutten ligger her fremdeles. Det får gå i morgen… Har allerde fått noen hyggelige tilbakemeldinger på alle bildene jeg sendte ut i går, det er hyggelig!

Men, nå er det på med pulsklokke og treningstøy! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.