Absolutt lykkelig

Nå har jeg fått tak i boka til Jan Terje, og gleder meg til å lese den! Leste etterordet først, og ble fylt av bådepati og beundring ovenfor mannen. Han satset svært mye, og både tapte og vant. Vant fordi han gjennomførte sin drøm, tapte fordi edelstenen han fant underveis ikke var omsettelig her hjemme. Nå er han i Tibet, og jeg håper at markedet for hanse edelstener her hjemme vil ta seg opp! Boka kan bestilles fra www.castorforlag.no.

Ellers har det vært en relativt rolig dag. Har prøvd å få unna en masse småting som har hopet seg litt opp. Har sendt avgårde 10 brev/pakker med bilder og andre ting. Nå skulle både padleturer og dåp være dekket opp. Så kan jeg sette i gang med publisering på adrenaline.no i morgen.

Nå er det derimot middag i Presteheia, og litt klatring på Spicheren i løpet av kvelden. Tar med boka til Jan Terje opp – så skal det nok bli noen sider. Regner med at jeg også skriver en anmeldelse av denne i løpet av uka.

Så også at bladet “Padling” hadde en god artikkel om “Padlegleder i sør”. Jammen hadde de ikke fått med seg web-adressen også – så da er det neimen ikke usannsynlig at det kommer en del bestillinger de neste dagene. Det skal bli moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.