Lang og flott dag

Skal si det blir nok trening i alle fall… I dag begynte jeg i Vågsbygd-skogen. 5 timers padletur! Fikk tilbud om å være med av en jeg aldri har sett, og jeg tar jo i mot! Rapport kommer på adrenaline.no!

Så hadde jeg en stående middagsinvitasjon hos Astri, og fikk deilig mat! Deretter bar det rett i kajakklubben. Der skulle vi ha et åpent tema-møte om “Bekledning og mørkepadling”. Vi var tilsammen 13-14 stk, og det er jeg veldig godt fornøyd med!

Padlet rundt Odderøya, og jeg tror flere av de fremmøtte så nytten og gleden ved mørkepadling! Rakk dessverre ikke liturgisk i dag, men det får gå. Det blir 13 timer på farta i dag. Nå er det tomt i kalenderen framover, og jeg skal ha et par rolige dager, selv om nok fokuset kommer til å være på publisering. Er veldig klar til å spa flere saker ut på nett. Her er det mye som ligger fortsatt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.