På tur med onkel

Her ligger vi ikke på latsiden, så her var det kajakktur med onkel før kl 09 i dag morges. Byfjorden møtte oss med speilblank overflate med knallblå himmel over. Her er onkel tilbake i kajakklubben i Nodeviga:

20061016oddgeir.jpg

Etter en hyperlunsj bar det rett til Spicheren og trening med John. Etter det har det vært litt slappe tilstander, men nå har jeg fått lagt ut saken fra forrige uke: «Vest for Lindesnes» på adrenaline.no. Det var deilig!

Tok masse flotte bilder i dag tidlig, så det burde jeg også hatt et galleri med. Det får jeg se på i morgen ettermiddag. Nå er det middag i Presteheia. Har en padleavtale kl 09 i morgen tidlig også – Vågsbygd-skogen rundt. Det blir moro!

På kvelden går det litt slag i slag med middagsinvitasjon – åpent møte i KKK, og så liturgisk (hvis jeg rekker). Onsdag og torsdag er helt blanke. Heldigvis. Nå tror jeg at jeg går over i en litt mer «blank» periode av kalenderen, og dermed blir det nok Vigmostad og fjorder fremover. Starter opp tirsdag i neste uke tenker jeg.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.