Bedre driv i dag

I dag har energien vært litt mer tilstede, og jeg har fått skrevet ut padleturen med Claus. Den er nå snart ferdig til publisering – må bare få plassert bilder og gallerier. Har også landet en avtale med en utstyrsprodusent i dag, og det var deilig. Slike avtaler tar en del tid, men så kan en spare litt penger på det også. Så da er det verdt det!

Nå blir det familiært resten av dagen. Muligens en middag med både mine foreldre og svigermor og alle gutta (+ en ekstra). I morgen tidlig tror jeg det er snakk om barneklatring og svømming på Spicheren fra morgenen av.

Drar opp i Presteheia nå, men skal først hente et liggeunderlag fra Exped med dun i. Det er 193 langt, 60 bredt og hele 9 cm høyt. Snakk om å være prinsessen på erten. Gleder meg veldig til å prøve dette!

Leste ferdig «Troens makt» av Johan Bojer i går kveld, og har oppdatert boklisten på www.boker.drypp.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.