Slapp dag

Har vært sliten i kroppen etter all motvinden i går… Men, har fått sett igjennom alle bildene, og fått montert litt panorama. Her er ett av de fineste:

20060912boroy.jpg

Ikke så lett å se kajakker og telt inne i vika, men originalbildet er på 10000 x 5000 punkter omtrent. Så dette bildet kan jeg skrive ut i STORT! Håper jeg kan få brukt det i den nye guiden til Vest-Agders kyst.

Har blitt mye lesing i dag, etter en sen morgen. Skal prøve å få ut en turhistorie fra turen på adrenaline.no i morgen.

Ellers har jeg fått en del hyggelige e-poster. Blant annet et padleforslag på Hovden – dette har jeg nå publisert på www.padlegleder.no. Det skjer i det hele tatt ganske mye, og “hvilen” ser bestandig ut til å være en uke frem. Synes selv at sannsynligheten for at dette skal være gyldig er økende, men tvilen tar meg innimellom.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.