Tilbake fra padletur

Claus og jeg kom hjem i kveld etter tre flotte dager på havet. Første dag med regn, andre med flott sol og i dag har vi padlet i motvind i hele dag… Her er Claus avbildet slik vi liker det aller best:

20061011claus.jpg

Har funnet en god del nye leirplasser, og ikke alle er kjent fra før… Dette blir moro. Skjærgården vest for Lindesnes er røffe greier. På mandagen var vi ute i over 2m høye bølger, litt vind og masse regn. Det er da en kjenner at det er LIV!

Jeg skal prøve å få skrevet ut en del nå – det er altfor mye som ligger. Tror jeg blir hjemme i en uke fremover nå, så det skulle la seg gjøre å få en del ut på nett – samtidig som jeg får systematisert den kunnskapen jeg nå pr.d.d. har om Vest-Agders kyst.

Har brukt kvelden på vasking, tørking og rydding. Nå blir det tidlig kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.