Snur i døra

Har hatt en flott helg i Annes 40-årsdag på Lifjell. Klatringen på fredag regnet bort, men det ble i stedet tid for en ganske rabiat padletur! Deilig!

På fredagskvelden startet jeg å klø, og dette økte på utover lørdagen. Heldigvis var det en lege på festen, og det ble raskt konstatert elveblest. Fikk tabletter i Bø, og var frisk igjen rundt midnatt. Ekkel opplevelse, og jeg skjønner ikke hva som kan ha forårsaket det. Ganske kraftig allergisk reaksjon…

Nå har jeg gjort FERDIG NPF sine greier. Det kjennes deilig. Ikke fullt så deilig at jeg ikke har spist siden 11, og ikke har pakket noe for i morgen. Tror jeg pakker sammen her øyeblikkelig, og satser på en tidlig start i morgen. Skal hente Claus i Randesund. Det blir godt å komme på vannet igjen, og nå kan jeg endelig konsentrere meg fullt og helt om Vest-Agders kystlinje!

Litt senere: En pakke nudler gjør seg…. Nå har jeg pakket over halvveis, og kom plutselig til å tenke på noe fra helgen… Det ble jo en del snakk om denne forlovelsen – det var jo også nøyaktig en mnd siden på lørdag. Så var det noen som fortalte at det var regler for det også. En skulle være EDRU – NAKEN – PÅ KNE. Disse visste ikke jeg noe om, og så slo alle tre til! Utrolig flaks! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Snur i døra

  1. inna sier:

    hei – søkte på stinissen på nettet og fann bloggen din. me har nok liv som går litt over i kvarandre trur eg . inspirerande og slitsamt å lese. Stor intensitet og tyngde. men det er jo livet. inna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.