Ut på tur igjen

I dag har jeg endelig fått satt spikeren i kista på en del papirarbeid for NPF. Veldig deilig! Skal få brent alt på en CD på søndag… Nå drar vi på hytta.

Så går ferden videre til Bø i morgen tidlig. Der er det klatring som står på programmet, før vi beveger oss opp mot Lifjell. Alternativ to er Lifjell eller Gygrestolen – fottur. Vi får se hvor tørt det er i området. Fare for byger er jeg redd, men vi tar det som det kommer.

Samling på Lifjell til kvelden, og så småstarter vi på Anne sin 40-års feiring. Her blir det mye god mat og hyggelige mennesker. Regner med en relativt tidlig ankomst søndag. Må pakke før Claus og jeg drar mandag morgen. Planen er området mellom Korshavn og Lista. Ser at det er meldt opp mot 15 m/s på lørdag, og bølgehøyde nesten 5 meter. Varselet gikk ikke lenger enn til natt til mandag, og da har det roet seg litt. Blir spennende å se. Tar Ciroccoen tenker jeg, og da kan det jo være en del vær før det blir problemer ut av det…

Men, nå er det avgårde…. (Skal bli deilig å ha beina litt høyt i slutten av neste uke….)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.