Tilbake foran skjermen

Etter en lang og god natt er jeg nå tilbake foran skjermen. Har nå gjort unna en del forefallende, og svart på all e-post siste uken. Det er deilig! Nå er det bare å få unna det siste fra NPF – skal skrive referat fra et kurs og en konferanse.

Samtidig har jeg masse GPS-stoff, bilder og data på turen Harald og jeg hadde. Håper å få gjort dette også før vi drar til Bø, men akkurat nå er jeg litt tom. Får se om ikke energien siger inn igjen litt utover dagen. Tror jeg tar en rusletur i Guds frie natur. Slik at kanskje tankene klarner.

Har oppdatert boklisten, og lagt ut litt nytt på www.keltiskfromhet.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.