Fortsatt sommer!

Har nettopp kommet hjem fra båttur: Mandal – Vårø – Svinør – Kristiansand. Vannet var til tider usedvanlig varmt, og ett sted viste gradestokken 18 grader (2.okt). Her er et bilde fra Indre Hellersø i ettermiddag (takk til Harald for foto):

20061003bading.jpg

Var ganske sliten da jeg satte meg på bussen i retning Mandal søndag ettermiddag, men sjøluft og mye søvn gjør susen. Føler at forkjølelsen nå er over, og at jeg kan begynne i rimelig normalt gjenge igjen…

Det var utrolig effektivt å ha med Harald på jobb! 😉 Tror jeg har funnet mellom 20 og 25 overnattingsplasser til guiden jeg lager med VAF. En skikkelig kickstart, og i neste uke skal jeg padle mellom Korshavn og Lista med en kompis. Dette blir jo bare moro! Håper sommeren holder seg litt lenger utover høsten…

Har fått pakket bort stæsjet, og skylt utstyr. Jeg har padlet litt i den oppblåsbare kajakken til Harald. Veldig gøy, og skikkelig overraskende at den kunne være så god! Mulig jeg putter ut noen bilder av den etterhvert – de bildene har Harald…

I morgen og torsdag skal jeg prøve å få unna det som ligger av annet arbeid, slik at jeg nå kun kan konse på VAF og guiden til Vest-Agders kyst! Håper jeg får dette greit til! Vi skal i 40-årslag på Lifjell i helgen, men vi skal uansett ikke dra før torsdag kveld – muligens fredag. Hvis det er mulig tar vi fredagen som klatredag i Bø, men da må det være tørre forhold!

Nå skal jeg lese og slappe av litt, før det er liturgisk.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.