Hjemtur

Så er det farvel til Beitostølen for denne gangen. Åse fikk med seg Knutshø, og var veldig fornøyd. Jeg har sovet litt, og lest e-post/sendt en del meldinger. Vi kommer avgårde litt over 15.

Det betyr at det ikke blir altfor sent i kveld – i alle fall før midnatt. Det er deilig! Har vært en helt ok konferanse, og jeg har fått litt mer innsikt i hva som er de reelle problemstillingene her. Særlig er jeg fornøyd med å ha fått med meg forskjellen på integrering og inkludering.

Har funnet busstider til i morgen, så jeg busser til Mandal 16 eller 16.30 i morgen ettermiddag. Møter Harald der. Ikke meldt det helt store været, men det er ikke så viktig. Overnattingsstedene ligger jo der uansett. Bare det ikke blir for kraftig vind (og det er ikke meldt), så ordner alt seg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.