Dårlig start – bedre slutt

Etter en hyggelig middag i går kveld, ble det en tidlig kveld. God frokost i dag tidlig, men skikkelig sausa og slapp.

Derfor gikk jeg rett og slett å la meg igjen… Tror det var lurt. Ikke altfor mye jeg gikk glipp av på formiddagen, og veldig mye spennende friluftslivstemaer i ettermiddag. Da hadde jeg energi til å være tilstede i disse… Har sett igjen Morten fra FL og Eivind fra HiNT. Veldig koselig. Jeg har også prøve å overtale to master-skrivere om at jeg kan legge oppgavene deres på www.naturliv.no. De neste ukene vil vise om de lot seg overtale!

Nå skal jeg gjenta gårsdagens øvelse med badstu og dusj. Det gjør godt. Blir vel tid til noen få minutter på ryggen også – før det er tid for festmiddag!

I morgen er det progam til lunsj, og så vil Åse gå Knutshø. Det er har jeg veldig forståelse for, men ser ikke for meg at det blir noen tur på meg i morgen. Vil prøve å få samlet meg sammen mest mulig til jeg møter Harald i Mandal søndag kveld. Håper vi får tatt en del av kysten til Vest-Agder da.

I går startet jeg på ei bok av Jan-Erik Ebbestad Hansen om “Norsk tro og tanke – 1000-1940”. Har bare lest første kapittel av Snorre, men dette lover bra. Utrolig mange spennende stemmer i dette tidsrommet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.