Livet som K-kjendis

De siste dagene har det vært mye media, og folk kommer bort i ulike sammenhenger. Litt rart. Her er en faksimile av helgebilaget til Fædrelandsvennen på lørdag:

20060925fv.jpg

Heller ikke bladet “Friluftsliv” kom jeg utenom, men der er ikke navnet nevnt. Derfor er det bare folk som kjenner meg som har kommentert det:

20060925friluftsliv1.jpg

20060925friluftsliv2.jpg

Det er Thomas som har tatt bildene, og de er fra turen vår fra Risør til Kristiansand i sommer. Jeg skal få ut denne på adrenaline.no etterhvert, men jeg henger ikke helt med i svingene lenger…

Har hatt en utrolig seig og sen morgen. Skikkelig tom. Skal ta det ganske rolig i dag, og håper motivasjon og tiltakslyst kommer tilbake. Er en del på blokka jeg gjerne skulle hatt avgårde før torsdag – da drar jeg til Beitostølen på nytt.

Senere: I forrige uke fant/fikk jeg to sitater jeg gjerne vil ta vare på. Det første er fra Arne Garborgs bok “Artiklar” (s. 36):

“…det billigst oppdrivelige surrogat for livsnytelse er alkohol.”

Så en SMS:

“Den som overlater seg til Gud i bønn og til hans legende nærvær, han finner seg selv, forsoner seg med seg selv, han blir identisk med seg selv, han blir hel.”

Dette siste sitatet skal være fra Anslm Grün, som jeg har kjær gjennom mange bøker…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.