Fortsatt badevann!

Etter en litt sullete formiddag foran PCen var det tid for padletur. Eyvind stilte villig opp, og vi padlet rundt festningen ved Møvig. På tilbakeveien stoppet vi ved Dybingen for å bade. Her har Eyvind fanget meg i noen ville gledeshopp over at det fortsatt er badetemperatur utenfor Kristiansand:

20060922bad_dybingen.jpg

Etterpå rakk jeg akkurat innom Kjerringhjulet med to bukser jeg skulle reparere, og postet to lanterner og ei t-skjorte. Jeg synes det er stas å sende ut bestillinger til folk, så selv om det ikke kaster så mye av seg er nok dette noe jeg vil fortsette med.

Vel tilbake på Lund lå det hyggelig e-post og ventet. Bjørn fra teknikk-kurset jeg hadde på Dybingen hadde skrevet om kurset og lagt ut bilder. Sånt er koselig – det finnes også et billedgalleri her. Satser på å se igjen Bjørn på høstsamlingen til NPF midt i oktober, men det er mulig jeg må legge inn litt padling langs Vest-Agders kyst da. Vi får se hvor mye jeg får gjort de to første ukene i oktober.

Ellers har jeg fått kontakt med en del nye mennesker de siste dagene. Veldig mye spennende, og mange ressurser rundt omkring. Jeg ser på det som velsignede menneskemøter. Veldig flott!

Skal prøve å få ut litt billedgallerier nå, men kjenner jeg er litt slapp etter padleturen. Mulig jeg må få i meg litt mat før jeg starter. Har lovet Ingunn pizza til 20 (hun er på jobb), og så blir det en rolig kveld!

Senere: Fant motivasjonen, og har nå lagt ut tre gallerier på adrenaline.no med nesten 100 bilder (5 panoramaer). Dette er veldig gøy å ha gjort… Har en del andre turer på blokka også, men en del av disse er ikke så omfattende. Her er peker til de forskjellige billedgalleriene: Bitihorn, Besshø og Knutshø.

Har også kjøpt domenepakke til www.paddlingpilgrims.org i dag. Siri har fått e-post der, og jeg har laget en til meg selv. Eyvind og jeg tok vel organisasjonens første padletur i dag, og i stedet for tidebønn på Dybingen kjørte vi en slags dåp… 🙂

Da skal jeg komme meg opp i Presteheia å få satt en pizzadeig. Blir deilig med mat… Har gått litt på halv tolv i dag i matfronten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.