Oppdateringer…

Litt slapp start på dagen, men nå er jeg i gang med oppdateringer på nett. Først ut er turene i Jotunheimen – de er jo så ferske at noen kanskje har lyst på å repetere de. Fant dette blidet fra søndag – her sitter Jan Terje rett ved toppen av Besshø – 2258 moh:

20060917jan_terje.jpg

Skrev ferdig “storien” i går, så jeg trenger bare lese litt korrektur. Da er det en ganske smal sak å legge den ut. Tenkte jeg skulle lage et galleri for hvert fjell, ellers er jeg redd de blir ganske store…

Senere: Nå har jeg lagt ut saken på adrenaline.no, men får ta galleriene i morgen. Har sett en del på bildene, og har for første gang laget et panorama fra bilder tatt med D200. Det er fra toppen av Besshø, og ser slik ut:

20060921utsikt_bessho.jpg

Ganske fornøyd med det – kanskje jeg til og med skal prøve å få skrevet det ut! 🙂 Hadde gjort seg på veggen. En kan såvidt skimte vestenden av Gjende helt til venstre i bildet.

Klokka 16 var jeg på Amigos med Roger – veldig trivelig å se han igjen! Nå skal jeg prøve å fordøye en enorm porsjon med nachos før jeg møter Ingunn på Spicheren kl 19 – klatring. Det skal bli deilig å henge litt i tau igjen, selv om jeg er ganske tung i kroppen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.