Vellykket topptur-raid!

Seminaret med NPF på BHSS gikk bra, og lørdag ettermiddag var det klart for Bitihorn (1607 moh). Fikk med meg Jan Terje, og vi gikk t/r på to timer. Søndag satte vi kursen mot Besshø (2258 moh), og her er vi på toppen:

20060917bessho.jpg

Tusen takk til Jan Terje for hyggelig selskap på disse to turene. Tror nok dette vil resultere i en kul artikkel på adrenaline.no i løpet av uka!

Etter overnatting på en flott plass på Valdresflya natt til mandag, var det klart for Knutshø (1509 moh) i dag. Her har jeg snudd en gang før fordi jeg synes det ble litt utsatt, men i dag var jeg over! Gikk tilbake på sørsiden. Tok mange bilder i dag, og har tatt nesten 400 bilder totalt disse dagene.

Kjørte over til Petter i Sel etterpå, og der trakterte han og Kari meg med deilig “reins-suppe”. Her har det vært jakt i heimen, og det ble også prøvesmaking av reinsdyrkaker. Deilig!

Nå har jeg backet opp bilder, og sett igjennom de fleste. Flere som kunne brukes! Drar herfra i morgen tidlig, og må innom hytta for å hente to kajakker. Vet ikke enda om jeg fortsetter hjemover, eller om jeg tar natta på hytta. Det blir i alle fall ikke flere gådager i Jotunheimen. Beina er ganske “brukt opp” for noen dager… Dessuten skal jeg jo tilbake hit om halvannen uke igjen, men da er jeg ikke sikker på at det blir med bil…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.