Siste innspurt

Livet har det med å bli hektisk fra tid til annen. Nå er jeg helt i avreise-fasen igjen. Samtidig vasker jeg ned leiligheten – har lånt den ut i helgen. Det var egentlig veldig praktisk, fordi det er LENGE siden det ble gjort rent skikkelig her…

Drar til Beitostølen i morgen. Ser ut til at været blir bra, så da får jeg se om Knutshø og Besshø kan være mål etter kurset. Så timer jeg inn et møte i Oslo på tirsdag kl 12 på vei hjem igjen. Er ganske spent på å se hvordan kurset går, men gleder meg mest til å møte masse nye spennende mennesker!

Tar også med fotoutstyr, og håper jeg kan få fanget høsten mens jeg er der oppe.

Tror kanskje ikke jeg kommer helt i mål før middag, men da tar jeg evt. en liten tur nedom her igjen i kveld.

Senere: Middag er ikke før 20.30, så nå har jeg hentet kartet hos Allkopi. Litt røff montering, men det er perfekt til mitt bruk! Det tar opp nesten en hel vegg i stua… 🙂

Nå skal jeg vaske badet og litt på kjøkkenet, og så tror jeg at vi sier det er greit… Har litt pakking igjen også, men ser vel for meg at jeg er her nede litt over 08 i morgen. Da kan jeg ta resten av pakkingen. Det er ikke så stress – må ha ca 8 timer effektiv kjøring til Beitostølen. Regner med at første stopp blir i Mariakapellet ved Bamble, og så tar jeg det derfra..

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.