Konsolidering

Etter en rolig start (Herman var syk), kom jeg til kontoret til lunsj. Da ble det intensiv ringing i forbindelse med kurs på BHSS. Nå har jeg 13 deltagere, og litt færre interesserte inet. Er egentlig veldig godt fornøyd med det!

Har sendt ut endelig program til alle. Noen skulle også ha pr. post. Sendte også ut to gule t-skjorter, og nå er det bare en igjen. Tror nesten jeg bare skal få trykket opp noen flere med en gang, men det er en del igjen også… Får kanskje telle over de som er igjen, slik at jeg ser hvordan det ligger an. Har nesten bare svarte igjen, og hvite i store størrelser… Neste gang skal jeg helt klart ha flere i knalle farger! Padlere liker å synes.

Under gåturen i Jegersberg i går fant jeg på en aforisme. Jeg skriver den ned her, så blir den ikke borte for meg:

“Det er himmelvid forskjell på å ofre av seg selv, og å ofre seg selv.”

Da jeg postet alt, var jeg innom Harald en tur. Kanskje blir det båttur i begynnelsen av oktober. Det hadde vært skikkelig koselig. Har fått en del tips på steder som er fine å overnatte på, og da kunne vi fått sjekket ut disse på en kjapp og enkel måte. Tror nesten vi kunne tatt helt til Lindesnes på en sånn tur.

Har også oppdatert en KKK-kalender og sendt over til Gareth. Må få holdt en del intro-kurs i høst – det er en hel haug med folk på venteliste. I dag kom det også to årer fra Aktiv Fritid – skal se om jeg ikke kan få testet disse i morgen!

Vel hjemme igjen ble det middag, og en liten lur. Så har jeg oppdatert en del på nett i kveld. Tom Martin har levert en reisebeskrivelse til keltiskfromhet.no. Så har jeg oppdatert med at jeg er nesten utsolgt for gult på t-skjortesiden. Til slutt har jeg oppdatert boksiden, da jeg ble ferdig med siste bind av “En forfatters dagbok” av Dostojevskij i går kveld. De imponerte ikke… Nå har jeg begynt på ei bok som heter “De store ordene”. Den virker bra!

Avsluttet kvelden med liturgisk aftenbønn, og ble intervjuet av Marianne sammen med Alfred. Nå kommer vi i menighetsbladet. Det er jo hyggelig, men er redd det ikke blir så mange flere enn 5-10 stk på disse kveldssamlingene likeve. Egentlig er det veldig synd, fordi de er veldig flotte…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.