Med Fædrelandsvennen på tur

Jeg møtte Vegard fra Fædrelandsvennen litt over 09 i dag tidlig, og sammen dro vi ut for å se oss om i skjærgården. Det var overskyet da vi forlot kajakklubben, men det tok ikke lang tid før solen brøt igjennom. Det ble etterhvert svært så fotogene forhold:

20060911vegard1.jpg

Vi padlet det runden jeg pleier når jeg ikke har altfor mye tid. Rundt Odderøya, Langøya og Bragdøya. Utenfor Bragdøya traff vi to andre padlere. Ved Dybingen ble det intervju, og plass til et bad! Nydelig i vannet fremdeles. De vi møtte sa det var 14 grader, men det kan jeg ikke skjønne…

20060911vegard2.jpg

20060911vegard3.jpg

20060911vegard4.jpg

20060911vegard5.jpg

Under hele ferden tok Vegard masse bilder, og han sa at noen ble bra. Kansakje får jeg oversendt noen jeg kan legge inn i tillegg til bildene jeg tok av ham!

Vel hjemme igjen planla jeg litt mer av kurset på BHSS. Dessuten halte jeg i land en samarbeidsavtale med en utstyrsprodusent. Synes ting gå greit om dagen!

På ettermiddagen var det laks hos Ingunn og gutta, før vi dro ut i Storeheia for å klatre. Her er Herman i fint driv på ei lang rute:

20060911herman.jpg

På kvelden tuslet jeg opp i Jegersbergsvannet for å ta en dukkert. Svømte ut til badeplattingen. Tror kanskje det var ca 16 grader. Ruslet så videre til Spicheren, og avsluttet kvelden med badstu og boblebad. Herlig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.