Jeg har blitt forlova! :-)

Vi dro på hytta onsdag kveld, og jeg hadde skumle baktanker… Torsdag var det meldt fullmåne og pent vær. Etter kveldsbadet på brygga gikk jeg ned på kne. Kliss naken under fullmånen. Heldigvis sa hun ja! Jeg hadde gjemt ringer i redningsvesten, og kunne dra disse frem som en stor overraskelse. Jeg har aldri hatt noen form for ring, og det er ganske uvant… Her er ringene i sollys dagen etter:

20060907forlovet.jpg

På dagen torsdag hadde vi tatt opp båten, og gjort en del dugand i Tuppelund. På fredagen var det mer dugnad på hytta, og jeg padlet en liten tur alene. Det var godt med vind, så det var mest for trening og ikke så mye for kosen sin skyld. Det ble det derimot tid til litt senere på kvelden. Månen var fremdeles full, og vi satset på å se den komme opp av havet. Himmelen var særdeles klar da vi padlet utover, og mørket hadde ikke senket seg skikkelig engang da den kom opp av havet foran Ingunn:

20060908maane_ingunn.jpg

Det var helt fantastisk å se månen komme opp av havet. Da lå vi tett sammen innenfor Flesa – for en «forlovelsestur»! 😉

Lørdag morgen var det tidlig avgang fra hytta. Vi skulle til Krsand for å plukke opp Herman, og tilbake til Arendal for å dra på familiearrangement på Torungen fyr. Lørdagen fikk vi anledning til å være med kaptein Børre på tur. Han har en flott seilskute som heter «Skuld»:

20060909borre.jpg

På fyret ble det så rømmegrøt, kaker og nattreker. Jeg var stadig ute for å sjekke lyset. Jeg fikk med meg månen som gikk opp igjen, og fyret i «nattstemning»:

20060909fullmaane.jpg

20060909torungen.jpg

Månen var fremdeles kraftig denne natten, og den badet havet i et fantastisk lys:

20060909havet.jpg

I dag tidlig var det morgenbad, og det var god oppslutning. Jeg tippet det var 17 grader, men de på fyret kunne senere på dagen opplyse om at vannet holdt 16 grader. Det var i alle fall ingen problemer med å ta en dukkert, selv om Øystein imponerte med å være ute i over 20 minutter. Han ligger i bakgrunnen på dette bildet:

20060910bad.jpg

Deretter ble det en skikkelig god frokost på fyret, før vi ryddet oss ut!

I korte trekk var dette referat fra de siste døgnene. Jammen bra jeg har denne bloggen, så jeg kan ha oversikten… Men, det er ikke fare for at disse dagene vil gå i glemmeboken med det første.

Ettermiddagen har gått med til å sortere bilder, gjøre i stand litt i kåken og sende ut en padleguide. I morgen tidlig skal jeg møte en journalist fra Fædrelandsvennen på Odderøya kl 09. Etterpå blir det siste innspurt på kurset fra BHSS. Det blir ganske fullt, og det er kjempemoro!

Nå er det bare å slå av PCen. Jegersbergsvannet venter før middag, og så avsluttes kvelden med en Start-kamp. Jeg er jo ikke så interessert i fotball, men skal vel klare å sløve meg vekk litt foran storskjermen hos Ingunn. En flott langhelg er over!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Jeg har blitt forlova! :-)

  1. oddgeir sier:

    Gratulerer, og velkommen etter…

    Hilsen Shelly og Oddgeir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.