Hamsterdag med bading

Hadde en ganske rolig start på dagen, og tok litt bilder av padlofil-skjortene sammen med Arne kl 10 (foto under: Arne Lunde). Men, så har det blitt mye løping fra sted til sted etter det….

20060905.jpg

Først til et møte/henting på industriområdet på Lund. Hjemom en tur, før jeg leverte en søknad om stipend på idrettens hus. Deretter til fylkeskommunen. Tilbake til byen, og så hjem igjen. Klokka fire hadde jeg en avtale i Jegersberg med Ingunn. Vi gikk til Store Jegersbergsvannet, og tok en dukkert der. Det er blitt merkbart kaldere i vannet, og temperaturen innbød ikke akkurat til en svømmetur. Men, det var helt greit å sitte i sola med bare håndkle på svaberget.

Jeg skal ha kvelden er på lund, og avslutte med liturgisk aftenbønn i Lund kirke. Det er første gangen det arrangeres i høstsemesteret, og det blir godt å komme i gang igjen.

Frem til da blir det middag og rydding. Har ikke kommet helt på plass igjen etter sommeren, så det er en del som flyter. Nå har det meste av alt som var vått i helgen tørket i alle fall!

Har også fått med noen flere deltagere til kurset på BHSS, så nå vet jeg positivt at det blir noe av! Det er gøy!

Etter liturgisk: Har ikke ryddet allverdens, men veldig fornøyd med aftenbønnen. Veldig spesiell følelse av “å ha kommet hjem”, og et slitesterkt fellesskap. Selv om en ikke sier så mye til hverandre. Å være stille sammen er undervurder!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.