Flott vær

Begynte dagen med å lese e-post som vanlig. Nok en bestilling fra www.padlegleder.no! Det er gøy! Har også sendt ut en del e-poster i forbindelse med helgens kurs, og kurset på BHSS om 14 dager.

Nå har jeg akkurat oppdatert boklisten. Har på følelsen av at jeg har lest litt mindre i år enn i fjor, UTEN at jeg har sett mer på TV… Har nok kanskje vært litt mer jobbing – i alle fall intens jobbing. Har en e-postutveksling med Universitetsforlaget angående boka “Friluftsliv” fra 1978. Denne burde jo komme i nytt opplag eller revideres. I førse omgang har jeg spurt om jeg kunne få lov til å legge “Den levende stillheten” av Hans Børlig på adrenaline.no. Fra før har jeg jo fått lov til å legge ut “Farvel Norge” av Zapffe. Dette er lesestykker som er enormt bra, og gjør seg utrolig godt rundt et leirbål. Eller i en gapahuk!

På ettermiddagen: Ble ikke mye uteliv på meg denne dagen… Har stort sett sittet foran boksen, og i ettertid er jeg neimen ikke sikker på om alt har vært like produktivt. Har jobbet ganske mye med å få tak i folk på telefonen. Det må jeg bare slutte med… Men, noen ganger trenger jeg de som kilder til saker jeg jobber med. Akkurat nå er det en artikkel om mørkepadling på adrenaline.no som har tatt en del tid. Ikke lett å finne ut hva som er lov/ikke lov når det gjelder blinkende hvitt lys som lanterne på havkajakk… Jeg skal sjekke mer opp i dette over helgen. Det er visstnok en konferanse i Florø til helgen, og da kan det vel hende noen “snakker sammen”.

Ellers har jeg fått ut nyhetsbrev til 67 stykker på keltiskfromhet.no, så nå er det ikke så mye igjen der. Før jeg går i dag skal jeg sende ut foreløpig program til de som har meldt seg på konferansen på BHSS 15.-16 september.

Tar med meg læringsmålene til Teknikkurset hjem i kveld (skal ha det i helgen), og skal være litt kreativ i forhold til øvelser. Så får vi håpe været blir ok. Ser det er meldt litt vestavind på søndag, og MET har lett regn begge dager. Storm har derimot lettskyet med sol begge dager. Disse datamaskinene…

Lurer på om jeg skal prøve å få svømt litt i kveld. Dette har vært en usedvanlig stillesittende uke. Blir godt å padle ut fra kajakklubben for å være borte noen dager igjen i morgen. Neste uke ser rolig ut, så da skal jeg prøve å få skrevet litt mer. Det er utrolig mye som ligger i “ut-boksen” til adrenaline.no. Har også litt andre ting jeg gjerne skulle få skrevet “av meg”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.