Synlige resultater

Så er det endelig litt flere ting som synes. Har lagt ut ganske mye på keltiskfromhet.no i dag. Blant annet en lysbildeserie fra Lindisfarne, som jeg har kalt “Veien til Lindisfarne” (obs 9mb!). Her er ett av bildene:

20060830lindisfarne.jpg

I tillegg har jeg lagt ut “Hellig sky” – starten på en keltisk inspirert helgenkalender for Norge. Så nå her jeg bare igjen å lage et nyhetsbrev som jeg skal sende ut i morgen. Det er en stund siden sist, og jeg prøver å få avgårde noe hver måned.

Dessuten har jeg fått tilltaelse av gutta som padlet Bergen – Stavanger til å legge ut en beskrivelse av turen deres. Dette er fascinerende lesning, og ligger nå på adrenaline.no.

Til lunsj kjøpte jeg Fædrelandsvennen etter tips på MSN. På baksiden er det en sak med Harald der han promoterer “Padlegleder i sør“. Dessverre er ikke nettadressen med, men jeg har likevel fått 3 bestillinger siste døgn. Det er jeg veldig fornøyd med!

Etter å ha vært ganske bunnskrapa økonomisk etter ferien, er jeg nå på vei inn i normal gjenge igjen – det er også ganske deilig.

Utstyr fra helgen henger fremdeles overalt, og det blir vel ikke mer enn akkurat tørt før jeg skal avgårde igjen. Ser for meg at trykket faller litt etter helgen som kommer. Er fremdeles opptatt hver helg til midten av oktober, men da er det ikke så stort ansvar. Jeg er til og med “deltager” noen helger! 🙂

Posten i dag var også veldig hyggelig. Jan (i KKK) hadde sendt meg en oversikt over sine overnattingsplasser helt fra Krsand til Spangereid. Her var det mye spennende, og massevis av plasser jeg ikke hadde fra før! Dette lover bra for arbeidet med Vest-Agder guiden. Kommer litt senere i gang med den enn planlagt, men så kan jeg også fokusere 100% utover. Det skal bli deilig!

Holdt nesten på at jeg glemte at et domene ble registrert i da også: livsstilsendring.no. Jeg tror det kan komme godt til nytte. I dag har vi 300.000 på uføretrygd i dette landet, og mange flere som går rundt og er slitne. Når vi passerer en halv million, og de andre er enda mer slitne – så må det gjøres noe. Kanskje kan jeg komme med noen drypp og erfaringer på dette domenet?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.