Ganske rolig innedag

God frokost med alle 4 i Presteheia. Vel nede på Lund har jeg gjort unna en del administrativt og gjort noen oppdateringer på web.

Blant annet har jeg registrert 3 nye domener: paddlingpilgrims.org, padlepilegrim.no og bokoman.no.

Er også snart ferdig med to større greier som skal ut på www.keltiskfromhet.no.

Leste ferdig ei bok med Tsjekov i dag tidlig, og feis gjennom pensum for VHF sertifikatet i går ettermiddag. Må jobber mer med sistnevnte, men tror sertifikatet skal være innen rekkevidde. Får ta en tur ned for å se på radio i løpet av uka. Hadde vært fint å ha både VHF og DSC (tror jeg det het). Da kan jeg nesten bruke den som telefon også.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.