Innholdsrik helg

Dro ut på Dybingen for å etablere leir for Aktivitetslederkurs (for NPF) på fredag. Fikk følge av Ole Petter fra Drammen. Vi hadde kjempevær hele lørdagen, og et kraftig tordenvær natt til søndag. Søndagen var rimelig klissvåt, men humøret var på topp. Her er kursgjengen på vei hjem søndag ettermiddag, og da er det blitt opphold:

20060828aktlederkurs.jpg

Fra venstre: Gareth, Marie, Ole Petter, Julie, Trine Lise og Trude (bak).

Men, regn er ingen hindring. Det finnes klær for slikt! Dessuten var det varmt og godt i vannet. Her er Trude godt kledd for hjemturen over fjorden:

20060828trude.jpg

På lørdagskvelden var jeg en tur innom byen for å få med meg premieren på det nye KOLON stykket. Det var første gangen de har bare jenter i gruppa, og denne gangen var det en del mer fokus på narkotika enn før. Sjelden har jeg vært på en mer gripende forestillingen. På slutten var det et helt enormt trøkk. Stykket er skrevet i samarbeid med Veksthuset i Molde, og på slutten av forestillingen fikk alle medvirkende en rose. Utrolig flott!

Alt turutstyret var stort sett vått etter helgen, og nå ligger det på verandaen for å godgjøre seg. Det har ikke blitt tørrere for å si det sånn….

Det bøtter ned her i dag også. Heldigvis er det forsatt varmt i været.

Hadde tenkt til å ta det veldig rolig i dag, men det ene tar jo fort det andre. Har laget ferdig en del post, sett over e-ost og lagt inn bilder fra hele sommeren. Nå gjenstår litt backup…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.