På vei mot overflaten

Har hatt en ganske intens dag foran pcen. Nå er det tidlig ettermiddag, og jeg pauser litt.

Har fått unna en del velkomstbrev til kursene de neste to hhelgene, ryddet litt, meldt meg på en konferanse på Beitostølen, og fått gått igjennom all e-post fra ferien. Er veldig gira på å få oppdatert en del av websidene også – kanskje spesielt adrenaline.no, siden jeg nå har en del bilder og historier liggende.

Men, jeg får ta det litt etterhvert. Lista over ting å gjøre er blitt litt mindre, men det er fremdeles nok å ta av…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.