Vemodig nedpakking

Så er eventyret over for i år. 7 uker ferie (nesten), og de fleste av ukene på hytta.

Fikk som nevnt hjelp av Bjørn til å binde 3 kajakker på taket i går, så slapp jeg det. Etter kveldsturen i går, så kom regnet – slik hodet sa. Det bøttet ned. Akkurat som en dusj uten sparehode. Det resulterte i mye vann. På vei til bilen hadde jeg flere steder vann til midt på leggen – stien var helt nedflommet…

Har vært borte to ganger nå, og vasker/rydder hytta samtidig. Det meste av dagen kommer nok til å gå med, men jeg har fortsatt et håp om en liten avskjedstur i kajakk før jeg setter meg i bilen på vei til Torp. Ingunn og gutta kommer dit i kveld fra Athen.

Det er ganske mye å ta fatt på når jeg nå kommer tilbake til Krsand, men jeg tror det skal gå bra! Ser ut til å bli ganske hektisk i september og oktober, men så satser jeg på roligere dager fremover mot jul, og kanskje helt fri rett over nyttår. Vi får se – det dukker jo stadig opp morsomme ting! Men, skal prøve å være litt flinkere til å prioritere nå! Har jo endelig fått et oppdrag som strekker seg litt over tid!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.