Blå, blå himmel og vatten…

For en sommerdag. Utrolig godt og varmt, og nesten helt vindstille. Først en tur med Mecky, så alene, og til slutt ut på Rødskjær for å se solnedgangen… Det er virkelig blålys om dagen:

20060818blaalys.jpg

Varden på Rødskjær hadde en flott rød solnedgang bak seg. Var ikke helt sikker på om jeg skulle ta dette bildet. Rødskjær er nemlig full av fugleskitt. Men, jeg tro stort sett på det som var tørt, og det ble fine bilder!

20060818rodskjaer.jpg

Jeg fikk også prøvd ut hodelykta, og på vei inn til land dukket det jammen opp en sel også! Veldig moro! Erik bekreftet da jeg kom til land i stummende mørke, at den nye lykta fungerte bra! Den festes med magnet i fx ei lue. Jeg brukte sydvesten jeg har fått av Dagmar, og det fungerte utmerket. Er litt usikker på om det er kult med så sterk magnet rett i nærheten av hjernen. Får spørre noen legevenner om dette ved anledning. Slik så jeg i alle fall ut i kveld:

20060818nylykt.jpg

Det var meningen at Bjørn skulle komme i ettermiddag, men da hadde jeg neppe fått med meg verken solnedgang eller selbesøk. Da hadde vi vel ligget stappmette og diskutert livet. Det er ikke nødvendig nå: Livet er BRA!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Blå, blå himmel og vatten…

  1. Roger sier:

    Fantatiske bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.