Nok en stille dag

Utrolig flott og stille da jeg våknet i dag. Må nok padle litt rundt på flattvann i dag også. Veldig rart å sveve rundt på silkeføre, og så har alle dratt…

Det gjør jo at man tenker litt. Til sammen må det jo være hytter og båter for milliarder av kroner som står ubrukt 11 måneder i året. Hvorfor er det ikke liv langs kysten lenger? Hvorfor er ikke små samfunn liv laga? Hvorfor skal alle på død og liv bo i Oslo, og ha rådyre hytter langs havet? Ikke at jeg har noen gode svar, men spørsmålene popper opp der jeg driver langs strandkanten.

Fikk gjort unna litt papirarbeid i går (selv uten printer!), og skal prøve å gjøre unna litt i dag også. Har fått ei pakke av NPF, og venter en til med utstyr. Så det blir nok en tur til Stathelle i morgen. Da får jeg også et kort besøk på morgenen av Mecky, og så kommer forhåpentligvis Bjørn på ettermiddagen. Han hadde influensa og feber i går, så vi får se. Uansett er det deilig med stille og lange dager her på hytta.

I natt var jeg uten en tur, og da lå en halv måne og badet havet i månelys. Rett ved siden av månen lå en makrellsky, og gjennom denne kunne jeg se stjernehimmelen. Karlsvogna lå kjempeklar over skogskammen bak hytta, mens jeg fremdeles ikke har funnet Orions belte igjen. Kanskje synes den bare om vinteren?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.