Tilbake på hytta

Det ble ganske hektiske dager hjemme, men jeg rakk det viktigste – et besøk hos min nye niese: Mathilde! Fikk også unna en del annet, og er nå ganske ajour på en del i alle fall…. Kom til hytta sent fredag kveld.

Hadde med Thomas, og han padlet videre til Larvik lørdag morgen. Visstnok 36 km. Han hadde mye motvind, men kom frem!

Vi andre var på Grenlandscup å så fotballkamper med Dagi. Gimletroll vant og vant. Vi hadde også med Signora, og det var en storveis dag. I dag fortsatte de seiersgangen i semifinalen, men måtte bite i gresset i finalen. Veldig dumt, da det var Gimletroll som hadde kampen. Men, i fotball er det jo som kjent målene som teller…

Rette etter finalen bare det avgårde til Torp lufthavn, og i skrivende stund er Ingunn og gutta på vei til Hellas. Jeg er vel innlosjert på hytta igjen, og storkoser meg i regnet. I e-posten lå det to nye t-skjortebestillinger, så nå driver jeg og pakker! De skal helt til Finmark! Dette er gøy!

De siste dagene har jeg også sendt ut noen padleguider. Dette frister veldig til gjentagelse. Utover høsten blir det spennende å se om salget holder seg!

Bilder i blogen blir det ikke så mye av denne uka. Det er utrolig tregt å publisere med GPRS, så det får heller vente. Men, hvis det skulle dukke opp et virkelig gullkorn skal jeg heller vente. Tok over 100 fotballbilder med det nye kameraet i helgen, og noen av de er bra. Skal få laget et galleri med dem når jeg er tilbake i Kristiansand. Men, nå skal jeg lese og slappe av ganske mye noen dager! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.