Klar for hytta igjen…

Da er jeg stort sett ajour her i byen, og legger kursen mot hytta igjen. Har bare igjen litt pakking nå, så er jeg klar som et egg… Mange fine bilder fra sommeren. Legger ut et bilde til som Thomas tok på vår ferd mot Homborsund. Ikke så lett å få tatt bilde av høye bølger, men dette bildet gir jo et lite inntrykk av forholdene:

20060811bolger.jpg

Tar med meg bilder og waypoints til hytta, og håper å få skrevet litt de dagene som kommer. Har mye stoff som gjerne skulle vært på nett nå. Ser at det i alle fall i begynnelsen av uka er meldt mye regn… Vi får se på inspirasjonen.

Har også veldig lyst til å besøke bokbyen Tvedestrand. Jeg er jo skikkelig bokoman…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.