En snartur hjemom

Kom til Kristiansand i går kveld, etter en flott padletur fra hytta. Gikk derfra 30. juli, og hadde en stopp på Korsvei på Risøya FHS fra 1.-6. august. Så fikk jeg besøk av Thomas, og vi padlet til Kristiansand sammen. Her har Thomas tatt bilde av meg utenfor Valløene ved Grimstad. Vi hadde god medvind, men her er den fra siden for å få litt bølgeeffekt på bildet:

20060810vallo_padle.jpg

Under turen hadde vi stort sett bare fint vær, og flott solnedganger. Under aftenbadet ble jeg inspirert av en av de keltiske helgenene. Han sto som et kors når han ba, og dette ble veldig effekt mot flotte kveldshimler. Her er noen eksempler:

20060810cic1.jpg

20060810cic2.jpg

Nå er jeg hjemom for å få unna litt. 968 e-poster på vei inn (nesten bare spam), vaskemaskiner, pakke bort litt utstyr osv. Skal også forberede litt kursene jeg skal ha siste uken i august og første i september. Kurset med BHSS om funksjonshemmede og klatring begynner også å nærme seg. Håper å komme igjennom e-postbunken i løpet av dagen…

Senere: Har nå tømt alle bilder inn i datamaskinen, men hadde en del krøll da jeg koblet til D200. Håper det gir seg… Skal se om jeg ikke kan få lagt ut et eksempel med det nye kameraet. Hvis det er noe å legge ut. Er ikke helt fortrolig med alle forskjellige fokusmetoder osv…

Så dro jeg til byen. Gjorde unna en del ærend, og fikk en prat med Harald. Veldig hyggelig. Er også igjennom alle e-poster, og har nå ganske god oversikt fremover. Skal gjøre litt i morgen tidlig også, og så tror jeg jammen at jeg er klar for halvannen uke ferie til! 🙂

Satser på en tur til broderen i kveld. Han er blitt pappa til Matilde (9. juli), og henne har jeg ikke hilst på enda!
Ser ut som det ligger nye bestillinger på t-skjorter her. Det er moro! Padleguiden har jeg også fått flotte tilbakemeldinger på – det var til og med en som sendte med et bilde av sønnen sin i en flott kano!

Men, da må jeg fortsette litt her…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.