For en ferie

Nå har vi hatt 4 uker ferie, og har notert to små byger. Sol, sol og atter sol. Fineste sommer jeg kan huske. I dag noterte vi 23 grader i vannet. Og da snakker vi HAVET!

I morgen drar jeg mot sydvest. Første stopp er Risøya og Korsvei. Neste søndag fortsetter jeg mot Kristiansand, og regner med å være nede ca 9. august. Så drar jeg tilbake hit 11. august, og skal være til 21. Det skal bli deilig – dette er et herlig sted!

Salg av t-skjorter og padleguider har ligget litt i ro, men skal reklamere litt når jeg kommer hjem. Så får vi se om salget kan ta seg litt opp! Men, nå har vi akkurat fått mer besøk. Marianne og Michal fra Nederland kom i går kveld, og nå er André tilbake – nå også med Monica!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til For en ferie

  1. Eivind sier:

    Varmt ja, endelig får vi noe utbytte av denne globale oppvarminga vi har jobba sånn for 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.