Aerobic

Har fått en del tilbakemeldinger fra folk som ikke tror på dette med aerobic på hytta. Nå har jeg billedbevis! For tredje gang ble det arrangert areobic på volleyballbanen i dag, og hele 20 stk møtte opp:

20060718aerobic.jpg

Ellers har vi fortsatt besøk av Siw og Håvard, og har hatt mye god mat og flotte padleturer. I natt var jeg ute til 01.30… Utrolig flott og stille rundt Flesa. Her er et bilde av Ingunn litt tidligere på kvelden!

20060717ingunn.jpg

Har ikke tatt så mye bilder som i fjor enda, men da har jeg ikke regnet med bildene fra D200. De skal jeg ta en titt på nå. Her er det en del makro og portretter også. Det er veldig spennende! 🙂

Mer kommer etterhvert – nå skal jeg ut å fiske! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.