ADHD camp

Ferien skrider frem, og nå begynner vi å få dreis på det. Aerobic er i ferd med å bli fast programpost annenhver dag (takk til hyttenaboene), og padlingen blir heller ikke glemt. De siste dagene har det også blitt plass til en del klatring.

Nils Rune ankom på fredag, og da sier det seg selv at Valle måtte få et besøk på lørdag. Det ble en morsom dag, og jeg “zappet” (gikk på topptau) to 6-, en 5+ og en 5’er. Var ganske skjelven da det var over. Nils gikk selvfølgelig alle anbefalte ruter, og toppet med en 7+ onsight. Han klatret også litt naturlig, og det var fascinerende å se på.

På kvelden kom Ingunn, Siw og Håvard. Nils foreslo Via Lara i Nissedal, og Siw og Ingunn var ikke vanskelige å be. Derfor har de brukt dagen i dag til klatring der. Det var visst en flott opplevelse. Nils Rune ledet an, og “satte i gjennomsnitt en sikring pr. taulengde” (sitat Siw). Hele greia var unnagjort på 2 timer, og det er jo ikke galt på 6,5 taulengder med tre i laget.

Håvard og jeg har hatt det relativt rolig på hytta. Aerobic etter frokost, og så fikk vi besøk av Thomas. Han fikk prøve Sageaney fra BD, og var veldig fornøyd med det. Det var ikke så mye tid han hadde, men tror han fikk et lite innblikk i området som padleparadis. Så tok vi motorbåten ut for å fiske, og kom hjem med 5 fine torsker. De har vi hatt i kveld, da Ingunn og Siw kom fornøyde hjem fra klatretur.

I morgen blir det ny tur til Valle for å klatre. Det er nemlig meldt flott være i mange dager fremover.

Det blir nok også litt foto. Har fått ladet og satt opp D200-kameraet, og har hatt en del moro i dag! 🙂 Gleder meg veldig til å se over bildene. Tror det blir utrolig bra. Har tatt en del makro, og det er jo bare utrolig gøy! 🙂 For en sommer!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.