Klar for ny runde med godvær

Ikke at jeg klager på været som har værrt heller…. Litt vind gjør jo bare kajakk-treningen mer effektiv… Men, nå ser det ut som det kommer et nytt solid høytrykk.

I dag har vi hatt besøk av Dagmar og Signora, og har stort sett brukt tiden på brygga. Middagen inntok vi på Østre Holmen. Herman har besøk av Åge, kompisene til Dagi dro på mandag, etter å ha vært her en knapp uke. I morgen drar gutta og Ingunn til Kristiansand, og Nils Rune kommer. Ingunn kommer også tilbake hit på lørdag, og Siw og Håvard er ventet i løpet av lørdagen de også. Det er skikkelig sosialt på hytta!

Regner med at det skal bli nok av både padling og klatring i løpet av helga med disse folka på besøk!

I går kveld padlet jeg med lys, og spurte et par om de så meg godt. Tror jeg har funnet greie lys nå. Padler med et hvitt blinkelys bak på vesten, og et fast hvitt lys i baugen. Men, det er jo intenting som hjelper mot promille, høy fart og null lanterner. Men, en kan jo ikke tenke sånn. Jeg har i alle fall gjort det jeg kan… Hvis det skjer noe, så ser jeg jo for meg at pressen helst vil skrive om hvor vanskelig vi padlere er å få øye på… Sånn er livet!

Har feid unna 3 bøker på kort tid nå. Guillou, Nesbø og Egeland. Bare krim, men det får gå. Det er jo ferie! Den siste var faktisk best…

T-skjortesalget har ikke tatt helt av, men skal sende ut tre til i morgen. Har nok fått inn et par tusen nå, men det er et stykke igjen til break-even. Har ikke satt opp en spesifikk oversikt enda – det får vente til neste regnværsdag. Og, den ser vi nok ikke noe til før tidligst midt i neste uke! Yihaa! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.