Windy

De to siste dagene har det fortsatt vært sol og varmt, men ganske kraftig vind. I dag var jeg en tur ut mot Flesa, og det blåste nok liten kuling. Fikk en skikkelig kul surf i 20-30 meter. Håper å lære dette litt kontrollert i sommer.

I går kveld fikk vi besøk at Kristin, Kristian og Nils Johan. Det var veldig koselig, og vi fyrte opp grillen. Litt bading ble det også tid til. I dag tidlig fortsatte vi badingen, men de dro videre etter frokost. Likevel rakk Kristian å gå rundt i kajakk… 🙂

I morgen er det meldt lett regn, så da tar med våtdrakter til Sommerland i Bø. Regner med at vi får en aktiv dag der i morgen.

Det har ikke kommet noen nye bestillinger de to siste dagene, men jeg har fått en del koselige tilbakemeldinger fra de som har fått tilsendt t-skjorte og padleguide. Tror dette skal bli morsomt!

Vi merker at fellesferien har startet – det er mer trafikk her nå. Det er til og med en som herjer rundt på vannscooter her. Han filmes sakte men sikkert, så får vi se om han gir seg før politiet kommer…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.