Lang dag, men snart ferie!

Nå er snart klokka 23, og det har vært full spiker siden 07… Det kommer til å ta noen uker før hvilepulsen innhenter denne pulsen i sommer tror jeg… Har en del liggende jeg gjerne vil ha ut på nett, og har kommet et godt stykke videre i dag.

Jeg fikk først på plass nettstedet www.padlofil.no. Det har eksistert en stund, men innholdet er nå flyttet over til www.padlofil.org. Så nå har jeg kursvirksomheten min på det første, og det andre fungerer som et motivasjonsnettsted for padling.

Så opprettet jeg www.padlegleder.no for å promotere den nye padleguiden jeg har laget. Her kan den også bestilles via web-skjema. Surret det til litt, men nå virker det. Fikk god hjelp av Martin i Nord-Norge. Tusen takk!

Etter det gjorde jeg unna en del forefallende, og leverte befaringen av Øydnevannene.

Så var det tid for intro-kurs. Etter ønske fra noen av kursdeltagerne ble dette lagt til Donevannet. Her var det 20 grader og svært idyllisk. Det ble en fin kveld, med flott vær. Alle fikk prøvd seg på redning, og jeg fikk til min første re-entry-and-roll utendørs. Ble en del vann i kajakken, men dette skal jeg få orden i! Sommeren er lang fremdeles…

Men, nå er det altså kvelden. Satser på en god natts søvn, og så blir det nok mest pakking og rydding i morgen. Har enda en del igjen på nett jeg gjerne skulle hatt ut, men får ta det litt etterhvert. Denne sommeren blir det også bærbar på hytta, så da er det muligheter… Men, skal prøve å være ltit forsiktig med å bruke den der…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.