Forefallende uke

Så er jeg i gang med siste innspurt før ferien. Har en del forefallende arbeid som ligger her. Derfor har jeg kastet meg over det – nå vil jeg snart ha ferie! Har sortert bilder og skrevet en artikkel fra turen til Kalhovd. Her er et stilig makrobilde:

20060626makro.jpg

Resten av bildene og artikkelen “Topptur i blinde” ligger på adrenaline.no her. I tillegg har jeg skrevet litt fakturaer, funnet ut av moms, oppdatert bokliste og en del annet snacks. Nå tar jeg med meg den bærbare opp i Presteheia for å skrive litt utover kvelden. Det er spesielt turen fra Ogge til Kjevik, og Kristiansand til Mandal jeg håper å få ferdig før jeg drar. Slik det ser ut nå, går første tur til hytta torsdag kveld. Så drar en av oss ned igjen på mandag for å hente resten.

Har omadressert posten, så dette skal kunne gå ganske bra! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.