Tur til Kalhovd

Siden torsdag har jeg vært på tur til Kalhovd med KOT og Vest-Agder Blindeforbund. På lørdag var omtrent halvparten av følget på Mårsbrotet (1340 moh). Her var det utrolig utsyn, og på bildet kan man også se Gaustadtoppen i bakgrunnen:

20060625fjelltur.jpg

Turen fra Kalhovd til 1340 kan virkelig anbefales. Svak og jevn stigning, i tillegg til svært lettgått sti. Perfekt for blinde og svaksynte. Tur retur fra Kalhovd er det ca en mil.

Jeg har ikke kjørt minibuss på en stund, så jeg var litt spent. Det gikk likevel over all forventning! Veien fra Atrå og opp til Kalhovd hadde jeg hørt mye om, men jeg har helt klart kjørt på verre steder. Vi kjørte om Lasses kafeteria og Notodden på vei oppover. Da brukte vi tilsammen 6,5 timer inkl pauser (14.30 – 21.00). På vei hjem igjen i dag skulle vi ta en snarvei, og endte opp med å bruke 7,5 timer nesten uten pauser (10.30 – 18.50). Da kjørte vi Rjukan, Vinje, Dalen og over til Valle. Veldig svingete til tider. Anbefales ikke!

På fredagen gikk vi rett sydover til vi kom inn på veien, og så fulgte vi denne tilbake til utgangspunktet. Det var også en fin tur! I det hele tatt er terrenget rundt Kalhovd svært lettgått! Betjeningen på hytta er også alle tiders! Her kommer vi nok tilbake!

—————————-

Før jeg dro bestilte jeg en del t-skjorter til sommeren. Det er meningen at jeg også skal selge en del av disse. De ser slik ut:

20060625tskjorter.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.