Om å henge i stroppen

Det nærmer seg ferie med stormskritt. Plutselig rykket den også litt nærmere, da arrangementet jeg skulle deltatt på i neste uke ble avlyst. Nå er det Kalhovd med en gruppe blinde- og svaksynte fra torsdag til søndag, og så er jeg ferdig med sånt som er på bestemte tider for en stund.

Men, i går og i dag har det vært mye… Er litt matt, men god matt og lang natt søvn får meg vel på sporet igjen. Har jobbet med en befaringsrapport, men den begynner nå å ta form. Dessuten har det vært en del KKK-ting med nøkkelkort og sånn. Har ordnet litt sjøkart til kajakk (laminert), og kjøpt tau for leker til helgen.

Hadde også møte med KOT, og nå er det like før padleguiden går i trykken. For å få plass til annonser hadde de måttet radbrekke to av mine fineste bilder, men sånn er det når man er prisgitt markedet. Jeg får heller gi bildene god plass andre steder. Det er jammen bra at jeg har godt med nettsteder jeg kan legge ut ting på! Nå har jeg også registrert padlefoto.no, og regner med at jeg kan få noe opp å gå i løpet av høsten. Har en del forefallende web-ting på blokka, og gyver løs på dette mandag. Målet er å ha det meste ferdig før ferien, og den satser jeg på begynner 3. juli, eller aller helst torsdag 29. juni… Har fått låne 3G, så det er jo faktisk mulig å få med seg PC og nett på hytta også denne sommeren. Men, får prøve å være litt forsiktig med det. Det er jo tross alt sommer og ferie… Likevel er det kjekt å kunne selge både t-skjorter og padleguider utover sommeren fra bryggekanten! 🙂

Skal sjekke opp i t-skjorten i morgen tidlig, men har allerede solgt en del. Får endelig oversikt over priser og sånn i morgen, og da skal jeg se hvor mange jeg bestiller. Det er ingen stor fare for å brenne inne med de tror jeg. Har allerede solgt ca 10 stk. Kanskje jeg skal gå for 100 istedet for 50? Vi får se på prisene her…

Men, nå runder jeg av her for kvelden. Skal prøve å pakke litt for fjellturen, og så skal jeg lage wraps til Ingunn og gutta. I kveld skal laget til Herman spille mot mødrene. Det blir stilig – skal ta med kamera! Så får vi se om det blir noen blinkskudd!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.